“Oltin devor” komediyasida muallifning xarakter yaratish mahorati - Jurayev, murodulla (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Erkin Vohidov ijodida yumoristik talqin, yumoristik tasvir alohida o‘ringa ega ekanligini “Oltin devor” komediyasida yaqqolroq ko‘rishimiz mumkin. “Oltin devor” komediyasida voqealarni asosiy harakatga keltiruvchi tugun bu – xumchadagi oltinlarning topilishi bilan bog‘liq.