PUBLITSISTIK MATNNING SINTАKTIK-STILISTIK XUSUSIYATLАRI - Sayfiddinova Muxlisa, Usmonova Umida (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Ushbu maqolada Tohir Malik publitsistikaning sintaktik-stilistik xususiyatlari o‘rganilgan va ilmiy tahlil qilingan. Yozuvchi asarlarining sintaktik jihatdan o‘ziga xosligi maqolalarni nomlanishida ham ko‘rinishi va shu kabi jihatlari ko‘rsatilgan. Publitsistik matnlarda ham subyekt munosabati maxsus tahlil qilish mumkinligi aytilgan.