ВЕНГЕР ТИЛИ ШАКЛЛАНИШИНИНГ СОЦИОЛИНГВИСТИК ЖИҲАТЛАРИ: ВЕНГЕР ТИЛИ ШАКЛЛАНИШИНИНГ СОЦИОЛИНГВИСТИК ЖИҲАТЛАРИ - Murodov, Gayrat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada adabiyot shinoslikmasalari tahlil va taqdit qilingan