ALISHER NAVOIY MAFKURASI VA ASARLARIDA YAXSHI DAVLATCHILIK VA ADOLATNING AKS ETISHI - mamadaliyeva, zuhra (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
ALISHER NAVOIY MAFKURASI VA ASARLARIDA YAXSHI DAVLATCHILIK VA ADOLATNING AKS ETISHI