SHOYIM BO’TAYEVNING “QARZ” HIKOYASIDA INSON QADRI - Egamberdiyev, Fayzulla (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
ANNOTATSIYA: Maqolada yozuvchi Shoyim Bo’tayevning ―Qarz hikoyasida insonlarning tasavvurida salbiy gavdalangan bolaning hayoti hamda talabaning hayotida insonlar taassuroti. Ushbu asarda qo’llanilgan badiy tasvir vositalari asar ta‘sirchanligini ta‘minlashga xizmat qilishi ochib berilgan.