Адабий таълимда Навоий асарларини ўргатиш масалалари - Boysinov, Sohibjon (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Алишер Навоий асарларини таълим жараёнида, жумладан умумтаълим мактабларида ўрганишнинг ўзига хослиги, Навоий асарларининг ёшлар тарбиясидаги ўрни хусусида сўз юритилади