Ўзбек комедиянавислигида анъана ва новаторлик масалалари - Sanaqulboyev, Inombek (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Ўзбек комедиянавислигидаги анъана ва новаторлик масалалари Ҳамза Ҳакимзода Ниёзий, Илшат Юмағулов, Саид Аҳмад ҳамда Эркин Воҳидов асарлари мисолида таҳлилга тортилган.