DRAMADA DIOLOGIK NUTQ XUSUSIYATLARI - tojiboyeva, ozoda (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Keyingi yillarda badiiy adabiyotimizda turfa xil ohangdagi va turli janrdagi yuksak mahorat bilan yaratilgan asarlar maydonga keldi. Shunday ekan, ushbu asarlarni tahlil qilish jarayonida badiiy asarlardagi o‘ziga xos talqin usuli, yozuvchi poetik mahoratini tahlil qilish bugungi adabiyotshunosligimizning dolzarb muammolaridan biriga aylanmoqda