“ШОҲНОМА”ДА ТУШ МОТИВИНИНГ ҚЎЛЛАНИЛИШИ ВА УНИНГ АҲАМИЯТИ - Yulduz, Tursunqulova (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Инсоният бугунги кунда кўплаб сирларни англаб етди, кашфиётлар ва ихтиролар сабабчиси бўлди. Илм-фаннинг қўли осмонларга етди. Аммо барча муаммоларнинг ҳам ечими топилгани йўқ. Мана шундай муаммоларнинг бири тушдир.