SAN’ATNING SHAXSGA TA’SIRI - Zubaydullayev, O’ktam (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Maqolada bo’lajak o’qituvchilarni art-pedagogika asosida kasbiy faoliyatga tayyorlashda san’atning shaxsga bo’lgan ta’siriga asoslanib, bundan tarbiya jarayonida keng qamrovli foydalanish ko’nikmalarini tarkib toptirish masalalari keltirilgan.