KOMPYUTER LINGVISTIKASIDA O‘ZBEK KORPUSINING TAKOMILLASHUVI. - mamirov, ozod (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Kompyuter lingvistikasi fani, tarixi va zamonaviy holati. Tilshunoslik tarixida kompyuter lingvistikasining tutgan o‘rni.