HAMID OLIMJON LIRIKASIDA KO‘PLIK SHAKLINING QO‘LLANILISHI - Shohista, Xoldorova (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Ushbu maqolada ko’plik shaklining qo’llanilish o’rinlari va ularning nutq vaziyatiga xoslangan shaklda uslubiy ma’no ifodalashi atroflicha misollar asosida yoritilgan.