БАРКАМОЛ АВЛОДНИ ВОЯГА ЕТКАЗИШДА МАЪНАВИЙ МЕРОСнинг ЎРНИ - Ахмедов, Ижод (Журнал истории и общества, 2021)
Ушбу мақолада баркамол авлодни вояга етказишда маънавий мероснинг ўрни масаласи таҳлил қилинган.