ҲОЗИРГИ ЗАМОН ИНГЛИЗ ВА ЎЗБЕК ТИЛЛАРИДА ТЕНГ БОҒЛАНГАН ҚЎШМА ГАПЛАРНИНГ ЛИНГВО – КОГНИТИВ АСОСЛАРИ. - Karimova, Shakhloza (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2020)
THIS ARTICLE IS ABOUT CURRENTLY ENGLISH AND UZBEK LANGUAGES ARE EQUAL LINGUO - COGNITIVE OF CONNECTED COMPOUNDS FUNDAMENTALS.