ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА ЎҚУВЧИЛАРНИНГ МУЛОҚОТ МАДАНИЯТИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Solieva, Maftuna (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ушбу мақолада таълим муассасаларида ўқувчиларнинг мулоқот маданиятини шакллантиришнинг шарт-шароитлари ва хусусиятлари ҳақида маълумот берилган.