Инглиз техник терминологиясини ўзбек тилига таржима қилишнинг назарий ва амалий масалалари - Abdullaeva, Fotima (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2020)
This article is about Theoretical and practical issues of translating English technical terminology into Uzbek.