ИСПАН ТИЛИ МИСОЛИДА ТАРЖИМАГА ЎҚИТИШНИ ТАШКИЛ ЭТИШНИНГ ТАШКИЛИЙ-МЕТОДИК ТАЪМИНОТИ - Anorbayeva, Soliha (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Мазкур мақола таржимонлик компетенциясининг мазмун-моҳиятини очиб беришга бағишланган. Ушбу мақолада муаллиф таржимонлик компетенцияси тушунчасининг доктринал изоҳи, таржимонлик компетенциясининг аҳамияти ҳақида сўз юритади.