TILLARNI OQITISHDA MASOFAVIY OQITISHNING AHAMIYATI - Aktamov, Alisher (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Mazkur maqola tillarni o’qitishda masofaviy darslarning ahamiyatiga bag’ishlangan bolib, unda masofaviy o’qitishning til o’qitishdagi qulayliklari, afzalliklari va uning kamchilik tomonlari keltirilib, ularga atroflicha ilmiy tavsiya va takliflar berilgan.