НОТИҚЛИК – ИМКОНИЯТ - Yusupov, Shermatilla (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Мамлакатимиз Президенти ўша тарихий “Кадрлар тайёрлаш бўйича миллий дастурни тузиш” ҳайатининг йиғинидаёқ, соҳанинг умумжамият миқёсидаги ўрни ҳамда роли хусусида мукаммал тўхталиб ўтиб, унинг маъсулиятига алоҳида эътибор қаратган эди. “Бугунги таълим тизимига ажратилаётган маблағлар яқин келажак ҳосилининг гаровидир”.