Инглиз ва ўзбек тилларида аллитерациянинг стилистик воситалар тизимида тутган ўрни. - Nizomova, Zebo (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2020)
This article is about Stylistic means of alliteration in English and Uzbek role in the system.