ТИББИЙ ТЕРМИНЛАРНИНГ ИНГЛИЗ ТИЛШУНОСЛИГИДАГИ ИЛМИЙ АСАРЛАРДА АКС ЭТИШИ - Kasimova, Feruza (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2020)
THIS ARTICLE IS ABOUT IN ENGLISH LINGUISTICS OF MEDICAL TERMS REFLECTION IN SCIENTIFIC WORKS