GAZETA SARLAVHALARINI TARJIMA QILISH XUSUSIYATLARI - Rustamov, Ilxom; Ataboyev, Isroil; Rustamova, Shaxnoza; Turg’unova, Fazilat (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
GAZETA SARLAVHALARINI TARJIMA QILISH XUSUSIYATLARI