ЎЗБЕК АФСОНА ВА РИВОЯТЛАРИНИНГ ХОРИЖЛИК ОЛИМЛАР ТОМОНИДАН ЁЗИБ ОЛИНИШИ ҲАМДА ЎРГАНИЛИШИ ТАРИХИДАН: ЎЗБЕК АФСОНА ВА РИВОЯТЛАРИНИНГ ХОРИЖЛИК ОЛИМЛАР ТОМОНИДАН ЁЗИБ ОЛИНИШИ ҲАМДА ЎРГАНИЛИШИ ТАРИХИДАН - Рўзиев, Нодир (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
ЎЗБЕК АФСОНА ВА РИВОЯТЛАРИНИНГ ХОРИЖЛИК ОЛИМЛАР ТОМОНИДАН ЁЗИБ ОЛИНИШИ ҲАМДА ЎРГАНИЛИШИ ТАРИХИДАН