O‘ZLASHMA SO‘ZLARNING TUZILISHIGA KO‘RA TURLARI VA LEKSIKOGRAFIK TALQINI - Nazarova, Gulbahor (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ushbu maqoladaTilimizga o‘zlashgan inglizcha so‘zlarni ijtimoiy-siyosiy, iqtisodiy va madaniy-ma’rifiy sohasi mavzuviy guruhlariga ajratib o‘rganilgan. Hozirgi paytda bu so‘zlarning ko‘pchiligi zamonaviy qatlam so‘zlari sifatida og‘zaki va yozma nutqda faol ishlatilishi misollar yordamida batafsil ko’rsatib o’tilgan.