Аннотация
ANNOTATSIYA: Ushbu maqola dunyo oshonasi hamda o’zbek milliy oshonasi
taomlari haqida ma’lumot beradi. Maqolada har bir millatning turli, odatiy
hamda noodatiy, bayram yoki kunlik taomnomasi va ularning tarkibi haqida so’z
boradi.
Как цитировать
Библиографические ссылки
Bahora Ashurova. Dunyo xalqlarining mazali taomlari. 2017
Hot pot forever. 2017
John Egerton. Southern Food. 2011
Jolinda Hackett. The big book of vegan recipe.
Karim Mahmudov. O’zbek taomlari, 1977
Internet manbalari:
Thermorecetas.com
Retseptlar.uz
Авторы
Nasiba Qurbonova
JIZZAKH STATE PEDAGOGICAL INSTITUTE
Ключевые слова:
TAYANCH SO‘ZLAR: amerika oshxonasi, hind oshxonasi, xitoy oshxonasi, pishloqli sprey, Turducken, qovurilgan cola, Guvec sabji, Dhal pyuresi sho’rvasi, Naan, Noodle.Выпуск
Раздел: Статьи
Copyright (c) 2022 Журнал иностранных языков и лингвистики
Это произведение доступно по лицензии Creative Commons «Attribution-ShareAlike» («Атрибуция — На тех же условиях») 4.0 Всемирная.