O‘QUVCHILARNI MILLIY CHOLG‘U ASBOBLARI TARIXI BILAN TANISHTIRISHNING O‘ZIGA XOS YO‘LLARI - Abduxamidova, Muxayyo (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqola o‘quvchilarni milliy cholg‘u asboblari tarixi bilan tanishtirishning o‘ziga xos tarixiy axamiyati, yasalishi, ijro yo‘llari, moxir ijrochilar tasvirlanganligi yoritilgan.