МУСИКИЙ ТАЪЛИМ ВА ТАРБИЯДА ЗАМОНАВИЙЛИК - Jumayev, Ahmadjon (Журнал музыки и искусства, 2020)
Ушбу маколада мусикий таьлимнинг таълим - тарбия жараёнида замонавийлик жихатларини тадбик этйшнинг узига хос жихатлари баён этилган.