MУҲАНДИСЛИК ГРАФИКАСИ ДАРСЛАРИДА КОМПЮТЕРДАН ФОЙДАЛАНИШ МЕТОДИКАСИ - Abdinazar, abdinazar_umirov (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ушбу мақолада чизма ва уч ўлчамли моделлар тасвирларини бажариш бўйича жуда кўплаб график тизимлар кишиларнинг илмий ва муҳандислик фаолиятининг турли соҳаларида кенг қўлланишига оид мулоҳазалар келтирилган.